Stommeerweg 72AR

€ 1.000.000,- k.k.

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1.000.000,- k.k.
Adres
Stommeerweg 72AR
Plaats
Aalsmeer
Postcode
1431 EX
Perceel
19.925 m2
Woonoppervlakte
256 m2
Kamers
12
Slaapkamers
10
Bouwjaar
2004

Foto's

Meer foto's Laden.. loading...

Informatie

UNIEK! Idyllisch privé-EILAND van 2ha met royale WOONARK in de Westeinderplassen.

Soms is een plek zo bijzonder dat het moeilijk in woorden is te vatten. Deze groene waterrijke oase is het ultieme voorbeeld. Dicht bij Aalsmeer, de drukte van Amsterdam en toch de perfecte mogelijkheid om geheel te ontsnappen aan de hectiek en waan van de dag. Vaar in vijf minuten een compleet andere wereld binnen. Een eigen paradijs met vaargeul, binnenhaven, aanlegsteigers, terrassen, speelplaatsen, luxe woonark en zoveel meer. Dit geheel omgeven door water in perfecte combinatie met natuur, comfort en privacy.

Parkeer je auto op een van de gereserveerde plaatsen, zet twintig stappen naar de steiger en stap op je boot. Vaar vervolgens vanuit Jachthaven Dragt over de Westeinderplassen naar je eigen eiland. De geur van zoet water stroomt je tegemoet terwijl je langs groene eilandjes vaart. Open met de afstandsbediening de draaibare brug en vaar zo door de geul naar de binnenhaven in het hart van het eiland. Meer de boot aan en stap op de steiger met groot terras. Zowel de beschoeiing, de haven als de stijgers zijn recent vernieuwd.

Wandel door de prachtig aangelegde tuin met borders, gazons, bosschages en terrassen naar de royale riet gedekte woonark. De woonark is in 2004 speciaal voor deze plek gebouwd en biedt 260m² aan woonoppervlak en is perfect om zelf of met vele gasten comfortabel te verblijven. De ark is in zijn geheel te gebruiken maar ook uitstekend te delen in twee gelijke delen, ideaal voor bijvoorbeeld twee gezinnen. Op het eiland staan verschillende tuinhuisjes, er is een extra boot, er zijn opberghokjes met o.a. grasmaaier en gereedschap. Een waar paradijs voor kinderen met trampoline, pingpongtafel, verstopplaatsen, bomen om een hut te bouwen, plek om te zwemmen en te varen. Overal verscholen hoekjes waar je in je hangmat kan genieten van rust, ruimte en ruisend lover. De overdekte motorboot kan met gemak 20 personen met bagage vervoeren. Kortom een groene waterrijke oase onder de rook van Amsterdam. Droom niet langer, maar ervaar het zelf.

HET NATUURGEBIED
De Westeinderplassen bestaan uit een grote plas en verschillende kleinere plassen. De plassen zijn met elkaar verbonden door een netwerk van kleine slootjes. Je kunt er zwemmen, zeilen, windsurfen, roeien en motorbootvaren. In, op en rond de plassen is er een schat aan flora en fauna: vissen, vogels en (zeldzame) planten. In de plassen met een oppervlakte van ruim 10 km², zwemmen o.a. snoek, paling en de zeldzame Europese meerval. Sommige eilandjes worden bewoond door recreanten, anderen zijn van oudsher in gebruik voor seringenteelt.

DE WOONARK
De riet gedekte woonark van 260m² heeft een centrale hal met twee toiletten en een bijkeuken met twee boilers. Beide helften van 130 m2 beschikken elk over vijf slaapkamers. Beneden bevinden zich twee enkele en twee dubbele slaapkamers, een badkamers met toilet en boven is er een masterbedroom met ensuite een luxe badkamer met vloerverwarming. Totaal 10 slaapkamers met 16 slaapplaatsen. Er is een keuken met inbouwapparatuur en er zijn aansluitingen om eventueel een tweede keuken te realiseren. De keuken grenst aan de eetkamer met open haard en schuifpui. De sfeervolle woonkamer heeft een open haard en een schuifpui naar de tuin. De ark wordt aangeboden met inboedel.

Het betreft hier een recreatiewoning en mag niet dienen als hoofdverblijf. Het eiland is aangesloten op het riool, waterleiding en het elektriciteitsnet. Er is er een KPN-aansluiting voor telefoon en internet.

BIJZONDERHEDEN
– 10 slaapkamers, 16 bedden
– 4 badkamers
– Keuken
– Eetkamer
– Woonkamer
– 2 open haarden
– Draaibrug bedienbaar met afstandsbediening
– Het eiland aangesloten op het riool, het water en het elektriciteitsnet
– KPN-aansluiting aanwezig voor telefoon en internet
– 2HA inclusief een stuk ‘eigen’ water, en twee steigers
– 3 parkeerplaatsen beschikbaar bij jachthaven “Dragt”
– Inclusief de 2 boten

–Collegiale verkoop met Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Laren–

Plattegrond

Ligging

PC22 Makelaars en Taxateurs oz - 2018 | Powered by Paul Verhulst