Cliostraat 61IIIA

Verkocht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 359.000,- k.k.
Adres
Cliostraat 61IIIA
Plaats
Amsterdam
Postcode
1077 KE
Woonoppervlakte
59 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Bouwjaar
1939

Foto's

Meer foto's Laden.. loading...

Informatie

Fantastisch licht en goed ingedeeld drie-kamerappartement met zonnig balkon op het zuiden, gelegen in het hart van Amsterdam Zuid.

Het appartement maakt deel uit van het complex De Muzenhof en bevindt zich op de derde verdieping aan de achterzijde en kijkt uit op de rustige en groene binnentuin.
De totale oppervlakte is 59m2, het beschikt over twee slaapkamers van goed formaat en een heerlijk rustig balkon op het zuiden.
De keuken en badkamer zijn gedateerd maar functioneren beiden nog uitstekend.

Ligging:
Het appartement is gelegen in een rustige straat in de Beethovenbuurt in Amsterdam Zuid, nabij het WTC, Beatrixpark en de diverse uitvalswegen. Het appartement maakt deel uit van het complex De Muzenhof, gelegen aan de Beethovenstraat, Cliostraat en de Stadionweg. In de charmante Beethovenstraat, die letterlijk om de hoek ligt, zijn diverse winkeltjes, speciaalzaken, cafés en restaurants te vinden. Momenteel is voor deze buurt geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Erfpacht:
De woning ligt op voortdurende erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon bedraagt thans EUR 729,- per jaar en wordt tienjaarlijks geïndexeerd, voor het eerst weer in 2023. De canon wordt herzien op 16 april 2063.

Vereniging van Eigenaren:
De VvE is in beheer bij Velzel en is actief en gezond. De servicekosten bedragen EUR 136,66 per maand incl. EUR 71,17 voorschot stookkosten (blokverwarming).

Bijzonderheden:
– Gelegen aan de achterzijde van een rustig complex, uitkijkend op de groene binnentuin.
– Ruim en licht appartement met zonnig balkon (zuid).
– Twee slaapkamers.

Plattegrond

PC22 Makelaars en Taxateurs oz - 2018 | Powered by Paul Verhulst