Luxury Loft In Former Coffee Roastery

Luxury Loft In Former Coffee Roastery

Publicatie: Holland Herald Feburari 2017 Lijnbaansgracht (Amsterdam) • Loft 600m²• Guest residence 50m² • Four parking spaces • €5,000,000 This spectacular loft, housed in a former coffee roastery, is a unique piece of real estate in Amsterdam’s Jordaan – canal area. While leaving its 18 original iron arched windows intact, the loft has recently undergone..
PC22 Makelaars: Amsterdam-Zuid specialist met de hoogste transactieprijzen in Amsterdam

PC22 Makelaars: Amsterdam-Zuid specialist met de hoogste transactieprijzen in Amsterdam

Publicatie: Zie Onze Zaak – Juni 2016 Rondneuzend op de website van PC22 kom je de prachtigste villa’s, appartementen en grachtenpanden tegen. Makelaars Swante Boot, Marianne Joanknecht en Sander Wiegers weten als geen ander wat er op de Amsterdamse huizenmarkt speelt. Samen bezitten ze een enorm netwerk en een schat aan ervaring, opgedaan bij gerenommeerde..
Kopen in een overspannen markt

Kopen in een overspannen markt

Ogen en oren open en snel handelen Ooit kreeg Elly Heemstra een naambord van de Gerrit van der Veenstraat cadeau. Zo graag wilde ze in die Amsterdamse straat wonen. En nu is het zover. Maar hoe pakte ze dat aan op de oververhitte huizenmarkt in de hoofdstad? Toen de jongste dochter het huis uit ging,..
Riverside Estate For Sale

Riverside Estate For Sale

ARCHITECTURE LOVER AND LOOKING FOR SOMETHING SPECIAL? DE LUWTE (‘THE LEE’) MIGHT JUST BE THE RIGHT PLACE FOR YOU! De Luwte is a curiously playful yet formal design by architect Michael Graves. The property is located in the Amsterdam countryside (Loenen aan de Vecht) directly on the shore of the Vecht River. Within a few..
Heavenly houses

Heavenly houses

Holland Herald, 05 March Are you looking for residential property in the Amsterdam area? A little pied-à- terre near the canals? A canal house? A nice mansion in Old South or around the Vondelpark area? PC22 will nd what you are looking for. Realtors Swante Boot, Marianne Joanknecht and Sander Wiegers are here to help..
PC22 Makelaars: De onbetwiste Oud-Zuid specialist

PC22 Makelaars: De onbetwiste Oud-Zuid specialist

Van spectaculaire lofts tot karakteristieke herenhuizen, geniale grachtenpanden, villa’s, beneden- en bovenhuizen: voor bijzondere huizen in Amsterdam Oud-Zuid moet je bij PC22 makelaars zijn. Deze onbetwiste Oud-Zuid specialisten kennen de buurt door en door. Hoe je een echte Oud-Zuid expert wordt? Door niet alleen jarenlang in de buurt te werken, maar door er ook te..
Salon Residence

Salon Residence

Ontdek de signatuur van de beste interior designers van Nederland en België, die achter de museummuren van het Singer in Laren samen een haute couture huis, vol bijzondere vondsten en kunst ontwerpen. Neem deel aan art talks & masterclasses en droom weg bij de mooiste bestemmingen. Strijk neer in de binnentuin of oranjerie en proef..
Woongeluk aan de rivier de Vecht

Woongeluk aan de rivier de Vecht

Liefhebber van architectuur en op zoek naar iets speciaals? Landhuis De Luwte, gelegen aan de rivier de Vecht, is het enige woonhuis in ons land dat is ontworpen door de Amerikaanse architect Michael Graves. Beslist een object om niet te negeren. Het huis is geïnspireerd op de zeventiende- en achttiende-eeuwse huizen langs de Vecht, maar..
Prinses Margrietstraat 6

Prinses Margrietstraat 6

Wonen in alle rust en privacy, onder de rook van de Zuidas en om de hoek van het gezellige Oud-Zuid, dat is exact wat deze villa mogelijk maakt. Dit ideale familiehuis biedt prachtig uitzicht over het Zuider Amstelkanaal en heeft tevens een heerlijke tuin op het zuiden. Het is recent zowel uit- als opgebouwd, en..
PC22 Makelaars en Taxateurs oz - 2019 | Powered by Paul Verhulst