PC22

Happy to home you

Huizen in Amsterdamse Schoolstijl, spectaculaire lofts, geniale grachtenpanden, gewone en ongewone objecten op verrassende locaties: dat is makelaarskantoor PC22.


 

Swante Boot en Sander Wiegers zijn beide afkomstig van gerenommeerde makelaarskantoren (Brummer&Boot en Broeren en Wiegers), en in 2012 verdergegaan als PC22. Wij zijn een gastvrij, persoonlijk en full service kantoor met opgeteld ruim 50 jaar ervaring in huis op het gebied van aankoop, verkoop, huur of verhuur. Hierdoor weten wij dat fluctuaties in de markt erbij horen, dus houden wij het hoofd koel.

Dankzij onze fusie zijn er twee soorten netwerken bij elkaar gekomen, waardoor ons gevarieerde aanbod er altijd uitspringt en wij snel op de hoogte zijn van nieuwe, interessante objecten. Onze expertise is met name gericht op alles binnen de ring, al maken wij voor bijzondere behuizing buiten de stad graag een uitzondering. Als geen ander kunnen wij onze cliënten heel goed informeren over bepaalde buurten, over de meest recente prijsontwikkeling, over de waarde, de taxatie en over nieuwbouwprojecten.

Als makelaarskantoor genieten wij de voordelen van een klein kantoor met veel persoonlijke aandacht en kunnen wij flexibel inspelen op de snel veranderende realiteit. Tegelijkertijd kennen wij de luxe van een groot kantoor met een goed geoliede en dagelijks bemande backoffice, en zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en voor het inplannen van bezichtigingen.

PC22 ligt op de grens van de twee meest populaire Amsterdamse wijken: de grachtengordel en Oud Zuid, dus wij hebben een uitstekende strategisch gelegen uitvalsbasis.


Aankoop

Een huis kopen is en blijft mensenwerk, en de meesten doen het slechts een paar keer in hun leven. Maar wij doen dit dagelijks. PC22 ontzorgt u graag gedurende het gehele koopproces. Want een huis kopen vergt nu eenmaal veel tijd, werk en kennis van zaken.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek stellen wij een realistisch zoekprofiel vast om uw wensenpakket in overeenstemming te brengen met de financiële mogelijkheden. Wij gaan altijd mee met bezichtigingen. Wij nemen de onderzoekplicht voor onze rekening; wij rechercheren als het ware het pand: wat is er bekend in het kadaster, bij de gemeente, bij de milieudienst. Hoe zit het met erfpacht, hoe functioneert de VvE, et cetera? Door onze grondige werkwijze kunnen wij kopers behoeden voor tal van conflicten rondom het nieuwe huis. Bij kopen gaat het tenslotte om het vergroten van uw woongenot. Mochten wij toch iets gemist hebben, dan is PC22 verzekerd tegen eventuele mankementen die achteraf zouden kunnen blijken.

Verkoop

PC22 gaat absoluut voor de hoogste prijs. Wij hebben voor bepaalde gebieden de hoogste prijs ooit gerealiseerd. Aangezien wij de meest recente prijsontwikkelingen in uiteenlopende buurten kennen, kunnen wij goed inschatten wat uw huis waard is. Zodra wij een nieuw huis in de verkoop nemen, sparren wij onderling over de beste prijs. Want komt uw huis op de markt, dan zit de grootste kans op de beste koper in de eerste ‘vlucht’. Pricing is dus heel belangrijk.

Foto’s zijn cruciaal, dus deze laten wij maken door een professionele fotograaf. Een eerste indruk is zo belangrijk dat wij u ook adviezen geven omtrent styling en het verkoop klaar maken van uw huis. Een kleine ingreep doet vaak wonderen.

Op innovatieve wijze boren wij diverse kanalen aan om onze verkoopobjecten onder de aandacht te brengen, en het koperspubliek aanmerkelijk te vergroten. Zo is PC22 Residence-member, wat betekent dat wij tegen gereduceerd tarief kunnen adverteren in Residence. Tevens adverteren wij geregeld in de internationale media zoals Holland Herald. Ook plaatsen wij al onze woningen op Rightmove.co.uk, de internationale “Funda”. Daarnaast staan de huizen op onze eigen site, op die van zowel Funda als NVM, hebben wij een Facebookpagina en is onze eigen PC22 app gratis te downloaden in de appstore.


Verhuur

Wij verhuren binnen het hoge segment appartementen vanaf 2000 euro per maand. PC22 is aangesloten bij Pararius en Funda.

Veilingen

Veilingen is een aparte tak van sport; wij vinden dit spannend en leuk om te doen. Via deze wereld van handel en beleggingen houden wij voeling met een ander gedeelte van de markt.

Tarieven

Onze tarieven lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.

Wij zijn overtuigd van onze uitstekende verkoopkwaliteiten, en werken dan ook volgens het principe no cure, no pay.


PC22 makelaars en taxateurs o.z. is aangesloten bij de MVA, NWWI en NVM.


Ons Team

team3

Swante H.E. Boot

Register makelaar-taxateur o.z.

Swante@pc22.nl

team2

Sander C.C. Wiegers

Register makelaar-taxateur o.z.

Sander@pc22.nl

team4

Evelyne M. Herkemij Westerman


Evelyne@pc22.nl

team4

Annemiek A.M. Miedema

Office Manager

Info@pc22.nl

PC22 Makelaars en Taxateurs oz - 2019 | Powered by Paul Verhulst