Van Eeghenstraat 54HS

€ 1.850.000,- k.k.

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1.850.000,- k.k.
Adres
Van Eeghenstraat 54HS
Plaats
Amsterdam
Postcode
1071 GJ
Woonoppervlakte
206 m2
Kamers
6
Slaapkamers
5

Foto's

Meer foto's Laden.. loading...

Informatie

TE KOOP: Gelegen op top locatie in Amsterdam Zuid aan de Van Eeghenstraat, zeer charmant familiehuis van 206M2 met maar liefst vijf slaapkamers, twee/drie badkamers en een heerlijke tuin met schuur welke op het Westen gelegen is. Gelegen in een rustige straat, aan de rand van het Vondelpark en nabij diverse bekende musea maar ook de altijd gezellige Cornelis Schuytstraat en het Leidseplein liggen binnen handbereik.

Indeling:
Begane grond: eigen entree, hall, toilet met fontein. De fraaie hall biedt toegang tot de trappen naar het souterrain en de eerste verdieping, maar uiteraard ook de begane grond.

Begane grond: Het lichte zit gedeelte is gelegen aan de voorzijde van de woning en de riante eethoek is gelegen aan de achterzijde, welke tevens beschikt over openslaande deuren naar het balkon en de tuin welke op het Westen gelegen is. De luxe open keuken is voorzien inbouw apparatuur van de merken Gaggenau en Siemens. Tevens beschikt deze gehele verdieping over een prachtige antieke eiken vloer uit een paleis in Oostenrijk.

Eerste verdieping: Aan de achterzijde van de woning treft u de riante master bedroom. De master beschikt over een eigen badkamer met douche en wastafel maar heeft ook een luxe bad welke achter het bed is geplaatst. Tevens geniet de master openslaande deuren, welke zijn voorzien van shutters, naar het balkon welke op het Westen gelegen is.
De tweede riante kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, deze is nu in gebruik als walk in closet maar kan zeker ook gebruikt worden als slaapkamer. De derde slaapkamer is iets kleiner en kan eventueel ook dienen als study. Uiteraard geniet deze verdieping ook een separaat toilet.

Souterrain: Twee zeer goed bemeten slaapkamers welke beide beschikken over prima daglicht toetreding. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning beschikt over diverse inbouwkasten, openslaande deuren naar de tuin en een badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en dient momenteel als study. Tevens beschikt deze verdieping over vloerverwarming, een bergruimte en separaat toilet.

Locatie:
Op steenworp afstand van het altijd gezellige Vondelpark, het Concertgebouw, het Museumplein, mooie winkelstraten (P.C. Hooftstraat, Van Baerlestraat en diverse gezellige café’s en restaurants. Alle voorzieningen als scholen, sportverenigingen en winkels liggen binnen handbereik. De woning is zeer goed bereikbaar middels het openbaar vervoer (tramlijn 2 & 10, diverse buslijnen) en per auto door de goede ontsluiting naar Ringweg A-10.

VVE:
Gezonde en kleinschalige VVE, de servicekosten bedragen EUR 100 per maand.

Erfpacht:
De woning is gelegen op eigen grond.

Bijzonderheden:
– Zeer luxe drie-laags appartement van 206M2 met eigen entree op top locatie;
– Volle eigendom, dus geen erfpacht;
– Kleinschalige VVE, twee leden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Plattegrond

PC22 Makelaars en Taxateurs oz - 2018 | Powered by Paul Verhulst